02 mar 2020

Undgå Coronasmitte

Har du symptomer på sygdom i luftvejene, skal du blive hjemme. Ved evt behandlingskrævende symptomer skal du kontakte klinikken på telefon 58192426. Ved lette symptomer skal du blive hjemme og bestille en tid til test på Coronaproever.dk med dit Nem-id.

Vi henstiller på det kraftigste til, at I overholder alle påbud og anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen og Statsministeren.

Yderligere information kan findes på Sundhedsstyrelsen.dk - spørgsmål og svar om Corona.

Ved aftalte konsultationer i klinikken skal du melde afbud, hvis du har Covid-symptomer eller/og er nærkontakt til påvist smittet person.

Ved aftalte konsultationer i klinikken skal du møde ved glasdøren i gavlen. Fremmød max 5 minutter før aftalt tid. Du må meget gerne vente i din parkerede bil på den lille p-plads ved gavlen. Vi kalder dig ind, når vi er klar. Der skal bæres mundbind ved og i klinikken, og hænderne skal sprittes af ved indgangen.

Er du gangbesværet/har svært ved at stå og vente kan du gå til fordøren og banke hårdt på, så finder vi en plads i venteværelset, hvor vi har plads til max 4 patienter.

Pr. 1. juni skal man igen som udgangspunkt fremmøde i klinikken til fornyelse af vanedannende medicin - tidspunkt skal aftales med sekretæren telefonisk først.

 

Med venlig hilsen og pas godt på jer selv og hinanden

 

Gry og Dorthe